Hoe een Samsung-laptop in de fabriek te resetten in de eenvoudige stappen?

Samsung is het merk dat een opmerkelijk en prachtig assortiment laptops ontwerpt om ze over de hele wereld te verkopen. De meerderheid van de gebruikers vertrouwt op een bepaald merk wat betreft het bezit van een uitstekende laptop. Maar op een bepaald moment heb je misschien de mening van een expert nodig om meer te weten te komen over bepaalde functies van de laptop. Een zo'n veel voorkomend probleem waarmee een groot aantal gebruikers wordt geconfronteerd, is dat hoe een persoon in de fabriek een Samsung-laptop in de fabriek kan resetten. Bent u ook op zoek naar de oplossing van dezelfde fout of een andere vraag met betrekking tot uw apparaat? Bel dan naar uw gemak altijd en overal naar Samsung Number.

Stappen voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen van een Samsung-laptop in de oostelijke stappen worden hieronder vermeld: -

  • Allereerst moet u de Esc-toets voorzichtig ingedrukt houden en vervolgens uw laptop starten.
  • Zorg ervoor dat uw handen de greep van een specifieke sleutel niet losmaken.
  • Houd de Esc-toets ingedrukt totdat uw apparaat is ingeschakeld.
  • Zoek naar het Samsung Recovery Solution-programma op uw apparaat.
  • Voer het herstelprogramma uit of u kunt ook op enter drukken in het menuvenster.
  • Dit is een systeemherstelprogramma dat ook wordt gebruikt voor wachtwoordherstel.
  • Druk eerst op F11 om het proces te beëindigen.

Dit zijn de punten om de fabrieksinstellingen van een Samsung-laptop in de eenvoudige stappen te herstellen. Als u meer informatie nodig heeft over een van de problemen met betrekking tot uw apparaat, dan hoeft u alleen maar contact op te nemen met Contact Met Samsung volgens de communicatiemethode van uw voorkeur. We hebben een geautoriseerd team van ingenieurs met jarenlange ervaring in het omgaan met deze problemen en brengen onmiddellijk de nodige oplossing naar voren. U kunt altijd en overal rechtstreeks contact met ons opnemen via live-chats, e-mails en telefoontjes. Dus denk er niet over na en benader ons zonder uitstel. We geven u de zekerheid dat we met hart en ziel aan uw probleem gaan werken.

Originele bron