Eenvoudige stappen om het wachtwoord van uw Samsung-tablet opnieuw in te stellen met de Recovery Tool

Ben je buitengesloten van je Samsung-tablet? Hoewel de interface van het apparaat uiterst eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is, kan het herstellen van het wachtwoord nog steeds een behoorlijke taak zijn met het apparaat. Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen. De ene is door middel van het instellen van het apparaat naar de fabrieksinstellingen en de andere via de Recovery-tool. In deze blog begeleiden we je met de stappen voor de latere methode.

Voor andere informatie en begeleiding met betrekking tot uw gadgets, kunt u ons bellen op de Samsung Helpdesk. Onze technici hier zullen u begeleiden met de beste oplossingen. U kunt ook contact met ons opnemen via de live chatbox-functie voor snelle en onmiddellijke probleemoplossing.

Stappen voor het herstellen van het wachtwoord via de hersteltool

  • De eerste stap is om de WINDOWS PASSWORD GENIUS ADVANCED-applicatie op uw computerapparaat te installeren (bij voorkeur elke toegankelijke desktop of laptop)
  • Nu moet u een reserve USB-apparaat opstarten voor de resetschijf
  • Plaats vervolgens het USB-station in het computerapparaat en maak de respectieve resetschijf
  • Brand het en tot slot wordt het proces voor het maken van een herstelschijf voltooid
  • Vervolgens moet u de A TIV SMART-pc opstarten vanaf de gemaakte schijf
  • Zoals u klaar bent met het QUICK BOOT-instellingsmechanisme, reset u het wachtwoord via het WinPE-systeem
  • Start ten slotte de tablet opnieuw op om opnieuw op te starten en in te loggen met de nieuwe wachtwoordsleutel

We hopen dat u door het volgen van de bovengenoemde stappen het probleem kunt oplossen. Als u echter ondersteuning wilt voor andere problemen, kunt u ons bellen op het Samsung Bellen Nederland. We zorgen ervoor dat de bugs worden verholpen en glitches zonder vertraging worden opgelost. Omdat we de middelen van onze consumenten waarderen, zijn onze kostenplannen zakvriendelijk en meest efficiënt.
Originele bron