Beknopte handleiding om de Samsung-laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Samsung-laptops zijn een van de pioniers in het veld. Het is ontworpen met het oog op de budgetten, zodat iedereen een keuze kan maken uit het brede assortiment laptops tegen variabele prijzen. Als u problemen ondervindt vanwege de trage prestaties van uw laptop, kan dit behoorlijk vervelend zijn. De prestaties van de laptop nemen om verschillende redenen af. Zoals een virusaanval of schadelijke malware.

In dit opzicht is het herstellen van de Samsung-laptop naar de fabrieksmodus de slimste keuze om te maken. Om dit te bereiken, neemt Contact Samsung Nederland er alles aan om u de beste technische ondersteuning te bieden. Als u contact opneemt met de klantenservice van Samsung, krijgt u met hulp van toegewijde experts goed professioneel advies om de addertje onder het gras te verwijderen. De volgende stappen kunnen worden genomen om te herstellen in de fabrieksmodus:

Reset met herstelpartitie – methode 1

  • Zet de laptop aan. Houd tijdens het proces de toets “esc” ingedrukt totdat het scherm terug is in de herstelmodus.
  • U moet het programmapictogram van de Samsung Recovery-oplossing op het scherm vinden en op “herstellen” klikken.
  • U vindt drie soorten herstelopties: basis, compleet en gegevens. U kunt er een selecteren die u wilt uitvoeren en erop klikken.
  • Na de functie wordt het systeem automatisch uitgeschakeld.

Reset van pc-instellingen – methode 2

  • Kies in het startmenu voor “instellingen”. Klik vervolgens op “update & beveiliging”.
  • Vervolgens in het herstelgedeelte. Klik op “Aan de slag”. Hier heb je de mogelijkheid om bestanden te bewaren of een volledige reset uit te voeren.

Reset zonder wachtwoord – methode 3

  • U moet het Windows-wachtwoordherstel op pc downloaden, installeren en starten door een USB-station te plaatsen. Nu moet u op het USB-apparaat of de cd / dvd-optie klikken en de USB- of dvd-optie selecteren in het vervolgkeuzemenu.
  • Klik op “beginnen met branden” om de wachtwoordhersteldiskette te branden. Het zal enige tijd duren.
  • Nadat u op de knop OK hebt geklikt. U moet de nieuw gemaakte wachtwoordhersteldiskette in een vergrendelde Samsung-laptop plaatsen. Gebruik de reset-schijf om de pc opnieuw op te starten en op te starten.

Het klopt dat je je na langzaam functioneren gefrustreerd voelt. Maar de bovenstaande stappen hebben u de drie beste oplossingen opgeleverd. Neem voor verdere hulp Contact Samsung voor professionele ondersteuning om binnen de kortst mogelijke tijd optimale en effectieve oplossingen te krijgen.

Originele bron